Vision

Vi vil gerne lave en skæbne fortælling. En fortælling om hvordan en masse skæve eksistenser finder sammen under desperate vilkår. En fortælling hvor folk enten overkommer deres indbyrdes udfordringer for at sejre i fællesskab, eller lader deres desperation og indre konflikt trække alle andre med ned i dyndet.

Vi vil gerne skabe en fortælling hvor den personlige historie er i højsædet. Hvor ydre trusler, kulturelle konflikter og gamle intriger alle er med til at skabe en intens stemning. En stemning hvor man ved at langt fra alle vil overleve, men samtidigt også ved at for at nogen overlever, er man nødt til at samarbejde. Omend næppe med alle. Og hvis man selv skal bukke under, er der så andre man absolut ønsker falder sammen med en.

Som en del af denne fortælling er det vigtigt for os at sikre at der både er noget der skaber splid, samtidigt med at der er aktiviteter der virker samlende, således at spillet balancerer på grænsen mellem ustabil våbenhvile og destruktiv konflikt imellem parterne. Et sted hvor det giver mening af forsøge at mægle imellem parterne for at holde lejrfreden lidt endnu, selvom det aldrig kan føre til en varig fred.

Med Dragens skygge håber vi på at kunne realisere dette. Det er en fortælling hvor fokus er på at skabe noget intenst og personligt. Hvor vi vil invitere folk til at spille roller med dybe og gennemgående karakterbrister. Hvor man skal træffe nogen hårde valg, og leve med konsekvenserne efterfølgende. Hvor vi lægger op til at spillerne har kontrol over hvordan de tackler livets uretfærdigheder, men samtidigt er nødt til at håndtere alle de valg som andre spillere træffer, og som næppe harmonerer med de værdier man selv har tillagt sig.

Vi har valgt at os inspirere af Warhammer fantasy universet fordi det både er fyldt med en rig historie og kultur, samtidigt med at de fleste fortællinger i dette univers er både dystre og tragiske, hvilket harmonerer fint med den fortælling vi ønsker at realisere. Vi har valgt at holde det til inspiration frem for 100% tro mod universet, således at vi stadig har friheden til at redefinere enkelt elementer af universet hvor vi ser et behov for det.