Spillerpost 1

Kære deltager til Dragens skygge,

Her kommer den første rigtige spillerpost, beklager den har været noget tid undervejs, men vi har været lidt ramt at sygdom. Vi forventer at sende endnu en spillerpost ud til jer når vi er relativt tæt på det endelige scenarie, der fokuserer primært på de helt lavpraktiske detaljer. I må gerne skrive med spørgsmål i mellemtiden, jo flere spørgsmål, jo større er chancen for at vi kommer rundt om alle de vigtige emner. I den sammenhæng vil vi også gerne sige undskyld for at have været så sløv til at svare på emails. Den oprindelige email har haft nogle alvorlige tekniske problemer, og som i måske har bemærket har vi kastet håndklædet i ringen og skiftet over til en Gmail konto i stedet.

Prisstigninger

Prisen var sat til at stige igen d. 5. Juni, men da vi selv har været lidt forsinkede her i sommervarmen, har vi valgt at rykke den næste prisstigning til d. 10. Juni. Dette burde give de enkelte af jer der mangler at betale, en mulighed for at få bragt det i orden i tide.

Konflikt-struktur

En stor del af spillet bliver holdt oppe af at folk har det “lidt træls” med hinanden, samtidigt med at stadig har nogle fornuftige muligheder for at spille med andre. Dette vil vi gerne sætte lidt i system. Systemet bliver oftest kaldt stjernemodellen. Ideen med at sætte det i system er at alle grupper får 2 grupper de er venner med, og 2 grupper de afskyer. Da alle grupper har det på denne måde betyder det også at ens venner afskyer hinanden. Og at alle ens venner også er venner med en gruppe af folk man selv finder afskyelige. Hvem der helt konkret er venner og fjender skal vi nok fortælle jer snarest. I skrivende stund mangler vi dog endelige holdoplæg fra en del folk, hvilket snildt bringer os videre til:

Karakterer og holdoplæg

Vi vil enormt gerne lave en masse ting der er bundet op de forskellige grupper og de karakterer de består af. Det kræver dog at vi har noget at arbejde med. Så derfor vil vi opfordre alle til at skrive et par hurtige linjer omkring hvad for en karakter det er du forventer at dukke op med til scenariet. Det skal bare være en løs ide eller grovskitse. Vi anser karakterudvikling som en løbende dialog, så lad være med at stresse over at få det gjort perfekt. Send os noget, så kan vi komme i gang med samtalen, og før du ved at det har vi fået brygget en masse forviklinger op om din karakter. Hvis i som gruppe gerne vil have nogle af os arrangører ud og lave en workshop kan dette også aftales.

Praktiske ting

I den næste (og forventeligt sidste) spillerpost vil vi gå meget i dybden med de helt lavpraktiske detaljer så som parkering og lejrpladser, før vi kommer så langt er der dog lidt ting vi gerne nævne allerede nu.

Kølemuligheder

Vi havde håbet på at kunne leje en køletrailer og stille til rådighed for folk, men som økonomien er lige nu, virker det som en løsning der er lige en tand for tung økonomisk. Vi arbejder på at skaffe et eller flere køleskabe vi kan stille udenfor hytten som folk kan benytte. Hvis du allerede nu ved at det er noget i har mulighed for at låne os, og eventuelt selv transportere ud til scenariet, så vil vi gerne høre fra jer.

Lejrpladser

Vi stiler efter at kunne lægge en have en endelig lejrplan klar til næste spillerpost, og i den forbindelse vil vi derfor rigtigt gerne vide ca. hvor meget plads folk regner med at skulle bruge til deres lejre, og om man ønsker at gøre brug af muligheden for at sove i offgame lejren under spillet.

Opsætning og tidsplanen under scenariet

Mandag kl. 12.

Der åbnes op for at man kan komme og sætte ting op i lejr-området, indtjek kan finde sted løbende fra dette tidspunkt. Hvis man ønsker at overnatte i spilområdet under opsætning er dette noget vi skal have at vide i forvejen, både af hensyn til udlejer og af hensyn til brandsikkerhed.

Onsdag kl. 12.

Vi holder en kort fællesbriefing og spillet startes.

Lørdag kl. ca. 18.

Scenariet slutter, derefter er der 2 timers hurtig oprydning / nedpakning inden duggen falder.

Lørdag kl. 20.

Debriefing. Derefter afslappet fælleshygge og krigshistorier. Det står en frit om man ønsker at blive og hygge eller pakke sammen og forlade spilstedet. Sørg for at ens lejrplads er godkendt før man forlader. Det er tilladt at overnatte til søndag, bare sørg for at informere os hvis i sover i jeres lejr, af hensyn til brandsikkerheden.

Søndag kl. 12.

Arrangører og spillere skal have forladt spilstedet.

 

Det var hvad vi havde i denne omgang, vi glæder os til at høre fra jer alle sammen

-Christian, Henrik, Signe & Tommy