Spillerbrev2


Kære deltagere til Dragens Skygge

Hermed anden og sidste omgang spiller post før scenariet.
Denne gang ser vi primært på de praktiske detaljer, først de ting der skal være på plads før i kommer og senere de ting der er vigtige når i ankommet til lokationen.

Lejrplan

Vi vil gerne have en plan for hvor jeres lejr skal være placeret før I ankommer, derfor skal vi vide hvad I har med og hvor meget det fylder.
Når vi har denne information vil vi sørge for at der en plan for hvor jeres lejr skal ligge når i ankommer til lokationen.

For at kunne lave denne plan ordentligt og kunne informere udlejer/myndighederne om, hvor mange der er på grunden, har vi brug for at vide, hvornår I har planer om at ankomme til lokationen, og hvornår I vil begynde at overnatte på stedet. – Holdlederne/spillere uden hold bedes sendes denne information til os pr mail på dragensskygge@gmail.com

Vejviser til Råbjerghytten i Ejlstrup

Adressen på hytten er Ny Mårumvej 233. Det kan dog være svært at finde hytten, særligt da kørselsvejledningen fra bl.a. KRAK og Google maps er forkert!
Bemærk: Råbjergvej som kunne ligne de oplagte måde er at komme frem til spilområdet og særligt lejr-området er en privat vej, som det er strengt forbudt at anvende.

På kortet nedenfor kan i se at selve Indkørslen ligger lige overfor hvor Nellerødvej kommer ud på Ny Mårumvej.

GPS koordinater:
WGS84 N 56°00.984’ E 012°15.807’

Offentlig transport fra Hillerød st

Lokalbane 960R mod Tisvildeleje St. til Duemose St. (Ny Mårumvej)
Derfra kan man enten tage bus 363 mod Gilleleje St. til Nellerødvej (Ny Mårumvej) eller gå ca. 1 km.

Brandsikkerhed

Som i formodentligt har set er der afbrændingsforbud i hele landet. Det betyder at al brug af åben ild er forbudt. Dette gælder også diverse olielamper, fyrfadslys og andre ting der normalt betegnes som skærmede lyskilder.

Vi har også indført at der skal være mindst 2½ meters afstand mellem alle telte, både i ingame og off game lejren. Vi vil sørge for at opstille en masse sorte spande med vand, disse må kun benyttes til brandbekæmpelse, og må hverken tømmes, flyttes eller gemmes væk.

Vi vil i forbindelse med lejr planen tage ekstra hensyn til brandsikkerheden, og vil lave en sikkerhedsmæssig gennemgang under opsætningen.
Vi opfordre jer også til at læse vores side om dette: https://www.dragensskygge.dk/afbraendingsforbud-og-mad/

Af hensyn til brandsikkerheden har vi også valgt at lave et dedikeret rygeområde, som vil ligge umiddelbart i forbindelse med parkeringspladsen og være tydeligt markeret. Hvis vi ser nogen ryge udenfor dette område, er det grundlag for øjeblikkelig bortvisning.

Madlavning

I forbindelse med madlavningen, har vi været så heldige at kunne låne udstyr der gør at vi kan trække strømmen helt ned til lejr området. Derfor vil der være et enkelt telt i udkanten af lejrpladsen hvor vi der er adgang til køleskab og fryser til fælles benyttelse
Vi har også kogeplader til både at kunne opstille et par almindelige kogeplader til fælles brug, og give folk mulighed for at få stillet en induktionskogeplade op i egen lejr.

Hvis man ønsker at have en kogeplade i egen lejr er der dog et par krav:
-I skal fortælle os det på forhånd, så vi ved hvad vi har at arbejde med.
-I skal sørge for at kogepladen kan stå på fast platform hævet over jorden.
-I skal sørge for at trække kablet fra fordeleren og ud til jeres lejr og sørge for at det er gravet ned.
-Strømmen må kun benyttes til kogepladerne.

Bemærk: Kogepladerne I kan få ud i lejrene er induktionsplader, så I skal sørge for at jeres gryder kan håndtere dette.
Hvis i ikke har nogen der kan dette kan i benytte de fælles kogeplader ved teltet.

Vand

Da vi jo har en usædvanlig dansk sommer med ekstra meget sol, vil vi minde folk om at sørge for at tænke ind at få vand nok, og huske at tage noget med I kan have vand i når I bevæger jer rundt i området. Dehydrering er en reel fare!
Vand kan hentes ved vandposten ved lejrpladsen.

Husk også solcreme, solskoldninger gør aldrig rollespillet bedre 🙂

Spilstart og briefing
Vi afholder briefing før spilstart, onsdag kl. 12.00 og forventer spillet starter 30 minutter senere.
Hvis du ikke kan være der til briefingen vil vi meget gerne høre fra dig, så vi ved at du ankommer senere, og skal naturligvis nok briefe dig ved ankomst.

Aftensro
Da vi er i et område hvor der også bor almindelige mennesker, der skal have en hverdag til at fungere er det væsentligt at vi tager hensyn til de omkringboende, derfor dæmper vi os efter 23, og efter 2.00 skal der være ro. Man må gerne fortsætte med at rollespille, men alt råben, skrigen, banken på metal og syngen skal indstilles der.

Regler
Der har i forberedelserne til scenariet blevet ændret i reglerne et par gange, vi anbefaler i kigger dem igennem før i ankommer.
Den seneste ændring er opdateret d. 12.07. Med tilføjes af hellige symboler som et alternativ til tryllestave under magisk potentiale.

Kontakt til os

Har du brug for at komme i kontakt med os kan du altid sende os en mail eller skrive på facebook. Har i en særlig situation der kræver øjeblikkelig afklaring er i også velkomne til at ringe til os på vores private telefoner

Christian 27 12 17 42
Henrik 24 79 36 53
Signe 22 26 01 83
Tommy 22 12 84 28

Vi glæder os til at se jer.
Med venlig hilsen
Signe, Christian, Tommy og Henrik