Code of conduct

Her finder du vores regler for opførsel omkring og under scenariet.

Der skal være plads til os alle til scenariet. Det tror vi heldigvis også, der plejer at være, men for at sikre, at alle føler sig hjemme og har en god oplevelse, har vi et par tiltag:

Vi har en vagthavende arrangør, man kan få fat på hele døgnet. Man kan få fat på vagthavende arrangør ved at henvende sig i Infoen.

Vi beder alle deltagere om at opføre sig som de glade, seje, sociale og voksne mennesker, de er. Alle har forskellige grænser, og alle kan have en dårlig dag. Så pas på hinanden, når vi er mange samlet, så vi kan sikre, at alle får en god oplevelse.

Behandle alle med respekt, og tænk dig om før du taler, vi er overbevist om at ingen ønsker at støde nogen, men nogen gange tager vi overilede beslutninger, når vi ikke tænker os om.

Det er tilladt at drikke alkohol under scenariet, men vi vil ikke have nogen der er så fulde de ikke kan tage ansvar for deres egne handlinger, og det vil på ingen måde blive accepteret som en undskyldning for upassende opførsel.

Oplever du at blive generet eller sat i en situation du ikke føler dig tryg ved en situation, så sig fra også selvom det kan være svært, er du ude af stand til at sige fra så forlad situationen og kom gerne til os for at få hjælp, og hvis personer ikke vil acceptere dit nej.

Hvis der opstår problemer eller konflikter, eller hvis du har brug for nogen at tale med i det hele taget, er du altid velkommen til at kontakte vagthavende arrangør.

Kritik af arrangementet skal tages med vagthavende arrangør, så lover vi at gøre vores bedste for løse problemerne.

Vi frabeder os online klager: Vi kan kun reagere hurtigt og effektivt, hvis vi bliver gjort opmærksomme på problemerne med det samme, og vi har desværre ikke mandskab til at monitorere de sociale medier 24/7.